top of page
foto folkert en maurits5_edited_edited.jpg

dPT Wiskunde

Iedereen kan wiskunde begrijpen met de juiste motivatie en hulp.

Anneke Bijkerk werkt sinds de zomer van 2022 samen met dPT Wiskunde. Dit bijlesbedrijf gespecialiseerd in wiskunde is opgericht door twee enthousiaste en fanatieke Econometristen in Amsterdam en heeft inmiddels ook haar deuren geopend in Utrecht, Delft, Rotterdam en Tilburg.  Bij dPT Wiskunde staan een persoonlijke sfeer, enthousiasme voor het vak en professionaliteit hoog in het vaandel. Het team van dPT Wiskunde bestaat volledig uit enthousiaste Personal Trainers die een wiskundestudie volgen. Daardoor zitten de Personal Trainers nog volledig in de stof waar de middelbare scholieren mee zitten te stoeien. ​Naast de structurele lessen met de leerling, zijn er regelmatig contactmomenten met de ouders om de voortgang te bespreken en is er ook contact met de school van de leerling zodat de les zoveel mogelijk kan aansluiten bij wat de leerling nodig heeft. dPT Wiskunde heeft daarnaast ook zijn eigen platform ontwikkeld: dPT Online. Hierop staan vele oefentoetsen, theorievideo's, examenvragen gesorteerd op onderwerp en examenvideo’s met uitgebreide uitleg van de examenvragen. 

unnamed-4_edited.jpg

Samenwerking

Wiskunde is bij uitstek het vak waarbij je heel precies te rade moet gaan wat voor een leerling het ontbrekende puzzelstukje is. Soms is het eigenlijk iets kleins dat bijvoorbeeld door ziekte op school niet goed behandeld is, wat nu voortdurend in verschillende hoofdstukken op een vervelende manier tot uiting komt. Een andere keer zijn er op meerdere plekken hiaten, sommige meer samenhangend dan andere. Je kunt je voorstellen dat de aanpak van dit soort problemen een meer wiskundig-chirurgische aanpak vereist dan de begeleiders bij Anneke Bijkerk kunnen bieden, simpelweg omdat niet alle leerlingen tegelijkertijd op de behandeltafel kunnen liggen. Andersom geldt dat de Personal Trainers van dPT de bijlessen graag gebruiken voor de inhoud in plaats van het aanmeten van een juiste werkhouding, simpelweg omdat elke dag ruim vier uur privébijles voor veel mensen niet bereikbaar is. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om voor leerlingen uit de omgeving van Utrecht een uniek pakket aan te kunnen bieden: de BetaBooster. 

 

De BetaBooster is een gezamenlijk product van dPT Wiskunde en Anneke Bijkerk waarin middelbare scholieren tijdens de huiswerkbegeleidingsuren één of meerdere uren privébijles krijgen van een Personal Trainer van dPT Wiskunde. Deze Personal Trainingen vinden plaats in een afgesloten ruimte (met whiteboard) naast de grote studiezaal van Anneke Bijkerk. 

2017-06 BF-Bijkerk-73_edited.jpg

Tarieven

De tarieven van de BetaBooster zijn afwijkend van zowel de tarieven van dPT Wiskunde als Anneke Bijkerk, beide vanzelfsprekend in voordelige zin:

 

  • Leerlingen van Anneke Bijkerk – dPT Wiskunde met een BetaBooster betalen per maand 20 euro minder voor hun abonnement bij Anneke Bijkerk. Dit geldt voor alle 8 abonnementen die Anneke aanbiedt, waarvan de actuele tarieven hier terug te vinden zijn.

 

  • Wat leerlingen van Anneke Bijkerk – dPT Wiskunde met een BetaBooster betalen voor de Personal Trainingen bij Anneke Bijkerk hangt af van de gekozen lesfrequentie per schoolweek, namelijk op de volgende manier:

    • 25 euro bij 1 uur / week

    • 23 euro bij 1.5 uur / week

    • 22 euro bij 2 uur / week

    • 20 euro bij 3 uur / week

 

Buiten de tarieven gelden de standaard abonnementsvoorwaarden van Anneke Bijkerk en dPT Wiskunde. De betaling geschiedt per automatische incasso via Anneke Bijkerk (zonder tussenkomst van dPT Wiskunde).

bottom of page